Šta dobijate sa moj-advokat.com?

Više vremena

Da li imate vremena da pregledate slučajeve koje ćete odbiti jer nisu on koji Vas zanimaju, ili Vam ne odgovaraju? Naravno da nemate.

Više novca

Vrijeme je novac! sa moj-advokat.com dobićete obavijest svaki put kad se pojavi novi slučaj u Vašem polju interesovanja. Iskoristite priliku da obrađujete vaše predmete brzo i digitalno!

Digitalna revolucija Vašeg ureda

Lakše i samo kroz 3 koraka do vaših klijenata!


Iskoristite najmoderniji pravni sistem na području Balkana. Digitalizirate vaše procese na jednostavan način. Kroz sistem moj-advokat.com dobijate priliku da pristupite besplatno aktuelnoj bazi potražnji pravnih usluga. Kreirali smo sistem koji će Vama ali i potencijalnim klijentima olakšati stupanje u kontakt i komunikaciju sa advokatima, notarima i drugim pravnicima.

Učinili smo sistem jednostavnim i intuitivnim za korištenje! Klijent unosi svoje podatke, sažetak svog pravnog predmeta, bira pravnu oblast i određuje svotu novca koju nudi za izvršavanje pravne usluge.

Dođite do klijenta u samo tri koraka:

  1. 1. Registracija
  2. 2. Login
  3. 3. Checkout

Brže i bolje do novih klijenata!

Budite prvi u digitalizaciji!


Naša platforma pomaže Vama da organizirate svoj rad. moj-advokat.com spaja klijente i pravnike, na način da potencijalnim klijentima drastično olakšava pristup pravnim uslugama. Registracija i korištenje sistema su za Vas BESPLATNI.

U narednoj deceniji će digitalizacija mijenjati svijet. Pravnički poziv neće biti izostavljen. Samo moderni pravnici će biti u prilici da zadovolje potrebe tržišta! Digitalizacija procesa je prilika da uštedite vrijeme i novac, te da se fokusirate na suštinske poslove. Mi vam donosimo klijente a Vi rješavate njihove probleme. Proširite vaše tržište i van lokalne zajednice uz naš sistem i digitalizaciju!